Werkwijze

1. Kennismaking

1. Kennismaking

De eerste actie van het 3-stappenplan richting een een vloerverwarming op maat is een persoonlijke kennismaking. Deze intake vindt bij voorkeur in de woning of het bedrijfspand zelf plaats zodat er een optimale inschatting gemaakt kan worden van de best passende oplossing én de werkzaamheden voor het realiseren van de vloerverwarming. Neem nu contact op om de mogelijkheden van jouw vloerverwarming op maat te bespreken.

Neem contact op
Scheidingslijn
2. Offerte op maat

2. Offerte op maat

Na de kennismaking en de inventarisatie bij jou op locatie kun je binnen 5 werkdagen een offerte op maat tegemoetzien. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar om het één en ander toe te lichten en kom ik graag nog eens langs om samen een concrete planning voor het infrezen of leggen van de vloerverwarming af te stemmen.

Scheidingslijn
3. Uitvoering

3. Uitvoering

Afhankelijk van de gekozen oplossing en legwijze zal er richting het realiseren van de vloerverwarming in meer of mindere mate voorbereiding gewenst zijn. Uiteraard breng ik alle betrokkenen hier tijdig van op de hoogte waarbij ook de doorlooptijden voor de totale uitvoering voor iedereen volledig helder zijn. Behalve het leggen van de vloerverwarming zorg ik vanzelfsprekend ook voor een degelijke isolatie en een nette afwerking.

Meer over vloerverwarmingen